Είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές γυναίκες της σόουμπιζ. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ό,τι κι αν κάνει να συνοδεύεται από μεγάλη επιτυχία.

Ηθοποιός, επιχειρηματίας, Instagrammer, έχει βρει τη χρυσή τομή και βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν, όμως, την Αθηνά Οικονομάκου να ξεχωρίζει είναι και το αψεγάδιαστο στυλ της. Η ηθοποιός σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα κομψού ντυσίματος, αποδεικνύοντας ότι η αισθητική της είναι υψηλή.

Μία τέτοια γυναίκα, λοιπόν, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα υπέροχο σπίτι. Η ίδια με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο διατηρούν μία εντυπωσιακή κατοικία στην Κηφισιά, όπου στεγάζουν τον έρωτά τους και την οικογενειακή τους ευτυχία με τα δυο τους παιδιά.

Αρκετά συχνά, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, η Αθηνά δείχνει διάφορες γωνιές του σπιτιού εντυπωσιάζοντας τους followerς της.

Το σαλόνι του σπιτιού της

Μinimal, σε αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, με ξύλινα πατώματα, ιδιαίτερα διακοσμητικά κομμάτια και αρκετά φυτά, μοιάζει σαν να έχει ξεπροβάλλει από σελίδες περιοδικού.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τον κήπο της
Το δωμάτιο με τα ρούχα της
Το δωμάτιο της κόρης της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ