Την Κυριακή, 2 Απριλίου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο φιλανθρωπικό fashion show “Share to Care”, της LE TRONE NOIR σε συνεργασια με την EDGE Boutique στο Parklane a Luxury Collection Resort and Spa στην Λεμεσό. Σκοπός του fashion show η στήριξη του ιδρύματος “Ένα όνειρο, μια ευχή” για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, τις εντυπώσεις κέρδισαν φυσικά οι μικροί μας φίλοι με τη τσαχπινιά και την παιδικότητα τους. Παρουσίασαν με καμάρι fashionable casual wear και outfits για ειδικές περιστάσεις από τα ομώνυμα καταστήματα Le Trône Noir. Ο κόσμος με ενθουσιασμό ενθάρρυνε τα παιδιά χειροκροτώντας τα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο fashion show συμμετείχε με επίδειξη γυναικείων και αντρικών ρούχων και η Edge boutique με επώνυμα ρούχα διεθνών οίκων.  Τα εντυπωσιακά μοντέλα παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία προτάσεις για smart casual ντύσιμο αλλά και για τις πιο λαμπερές επίσημες εμφανίσεις.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party όπου δόθηκε η ευκαιρία να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να μοιραστούν συμβολικά δωράκια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Συνοδοιπόρος στην  ενέργεια των καταστημάτων LE TRONE NOIR και EDGE Boutique, ο κόσμος που στήριξε την εκδήλωση με την παρουσία του. Η προσέλευση ήταν άκρως συγκινητική και μεγάλη. Μοιράζομαι σημαίνει νοιάζομαι και όλοι μαζί βοηθάμε όνειρα και ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο ίδρυμα “Ένα όνειρο, μία ευχή”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες το σύνδεσμο που εμπιστεύτηκε τα καταστήματα LE TRONE NOIR και EDGE Boutique για να στηρίξουν το έργο του μαζί με όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Δείτε στιγμιότυπα από το fashion show:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ