Στην ενότητα «CNN HEROES» που προβάλλει ανθρώπους που με τις πράξεις τους έκαναν τη διαφορά κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19 συμπεριέλαβε το CNN, την πρώτη drive in συναυλία στον κόσμο, αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Γλυφάδα, όπου το κοινό απόλαυσε τη μουσική ζωντανά, μέσα από τα αυτοκίνητά του, με όλα τα μέτρα προφύλαξης του ιού.

Περισσότερα από 280 αυτοκίνητα παρκαρισμένα, με την απαραίτητη απόσταση, το ένα δίπλα στο άλλο γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας και οι κόρνες, αντί χειροκροτημάτων, σήμαναν την έναρξη του πιο ιδιαίτερου καλοκαιριού της ζωής μας. Σε μια εποχή που όλα έχουν αλλάξει, ο κόσμος προσαρμόζεται και ζει σε μία νέα καθημερινότητα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επικοινωνία μέσα από τη μουσική. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η μοναδική της ενέργεια αλλά και η μουσική της, εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα μέσα από αυτές τις μοναδικές εικόνες.

Με 24 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται στις καρδιές όλων των Ελλήνων μέσα από τα τραγούδια της. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα την αγάπη της, την θετική της ενέργεια και το ταλέντο της στο κόσμο που την ακολουθεί, μέσα από ζωντανές εμφανίσεις στα Social Media με πολύ μουσική, μέχρι να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ