Σε μια εκρηκτική σκηνή, με πρωτόγνωρα για τα κυπριακά δεδομένα σκηνικά και εφέ, το τέταρτο στη σειρά, Living Color Music & Arts Festival,  ξεσήκωσε το Αθλητικό κέντρο της Αγίας Νάπας, φέρνοντας και πάλι κοντά πρωτοποριακούς, παγκοσμίου κλάσης DJs από κάθε γωνιά του πλανήτη, χαρίζοντας πραγματικά ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε όλους όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022.

Το Living Color Festival, πάντα μπροστά από το μουσικό ρεύμα της εποχής, ενίσχυσε τη συναρπαστική εμπειρία των φανατικών του φεστιβάλ και αυτή την χρονιά, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το Tribe Edition και βάζοντας φωτιά στην ατμόσφαιρα με groovy ήχους , εξασφαλίζοντας μια μοναδική γιορτή που παρόμοια δεν έχει διοργανωθεί ξανά στο νησί.

Το φετινό lineup περιλάμβανε μουσικούς από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική και απαρτίζεται από τους Kaz James, Eran Hersh, Joezi Zirah, African Stevenson, Alexandros Hadjikyriakos, Liquaxis και Paradise X.  

Όσοι έχασαν την πιο φαντασμαγορική διοργάνωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και Disneyland για ενήλικες, ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα για το Living Color Muric & Arts Festival του 2023 που αναμένεται να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, με νέα δεδομένα, νέες συγκινήσεις και νέες εμπειρίες.  (5 Αυγούστου 2023)

Χρυσός χορηγός του Living Color Music & Arts Festival ήταν η Scaffolding Solutions ενώτο Lifestyle Pop χορήγησε το στυλάτο VIP χώρο του φεστιβάλ, Το Kanika Hotels & Resorts ήταν για την φετινή χρονιά ο χορηγός φιλοξενίας του φεστιβάλ και επίσημος αερομεταφορέας η Cyprus Airways.

Στους επίσημους χορηγούς του μουσικού event περιλαμβάνονταν επίσης το Υφυπουργείου Τουρισμού και οι εταιρείες: Kemanes Print Shop, Action Global Communications, Stoli, Red Bull, KEOCocaCola, PIMPPretty is my Problem, Greson Tools, Luc Belaire καθώς και o Δήμος της Αγίας Νάπας.

Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ