Οι καμηλοπαρδάλεις του Σοφία για τα Παιδιά, «GIRAFFES FOR HOPE», ήρθαν και έφεραν μαζί τους την ελπίδα. Φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από 20 Κύπριους καλλιτέχνες και σήκωσαν ψηλά το κεφάλι, για να δώσουν ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τo Σοφία για τα Παιδιά και η Partners VMLY&R στον κήπο του κτηρίου Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, παρουσιάστηκαν οι 20 καμηλοπαρδάλεις της εκστρατείας και κληρώθηκαν στις 20 εταιρίες που τις υιοθέτησαν.

Από τις 18 Σεπτεμβρίου και για 10 μέρες, οι καμηλοπαρδάλεις θα εκτίθενται στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία και αμέσως μετά στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας για ακόμη δύο εβδομάδες, πριν παραδοθούν στις εταιρίες.

Οι δύο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τις καμηλοπαρδάλεις, να συνεισφέρει στον ανιδιοτελή σκοπό του οργανισμού αποκτώντας ένα υπέροχο συλλεκτικό T-shirt από το μικρομάγαζο του Σοφία για τα Παιδιά στο Mall of Cyprus.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν είναι:
Αντρέας Μακαρίου, Αντώνης Τζιαρρίδης, Βάσω Σεργίου, Δημήτρης Νεοκλέους, Δώρος Ηρακλέους, Έλενα Κατσούρη, Έλενα Νικολάου, STATUS THETA- Ελίνα Θεοδότου και Μάριος Θεοφιλίδης, Θεόδουλος Γρηγορίου, Κωνσταντίνος Καλησπέρας, Λήδα Συμεωνίδου, Marcela Sramkova, Μυρτώ Μακρίδου, Νάγια Ευαγγέλου, Νικόλας Αντωνίου, Νίτσα Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Πασάντας, Πανίκος Τεμπριώτης, Σπύρος Αγαθού, Σωτήρης Καλλής.

 

Οι 20 εταιρίες που υιοθέτησαν καμηλοπάρδαλη είναι οι ακόλουθες:
Alion Beach Hotel, Αstrobank, Bank of Cyprus, C.G. Papaloisou Ltd, Caramondani Group, CIC Ltd, ERA Department Stores, Grant Thornton, Oenou Yi Omodos – Ktima Vassiliades, Olisoft Ltd, Panglobe, Peletico Ltd, Phileleftheros Group, PGS Lighting – Electrical, Quality Group, Skylink Services Ltd, Societe Generale Bank, UBet, Vassiliko Cement Works PLC, Wargaming.net.

Χορηγοί:
O Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ο Φιλελεύθερος» ως Διαχρονικός Υποστηρικτής του αναλαμβάνει αφιλοκερδώς την προβολή όλου του έργου. Το Σοφία για τα Παιδιά στηρίζουν επίσης το Mall Of Cyprus και η Hermes Airports ως χορηγοί φιλοξενίας των εκθέσεων, η Christoudias Logistics ως χορηγός μεταφορών, το Bottega Amaro και η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ ως χορηγοί φιλοξενίας της εκδήλωσης στον κήπο του κτηρίου Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, και τα τυπογραφεία Landas Colour.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς στο έργο και τις δράσεις του Σοφία για τα Παιδιά, μπορείτε να το κάνετε με τους παρακάτω τρόπους:

Αποκτήστε συλλεκτικά T-shirts «GIRAFFES FOR HOPE».

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα 3 Giraffe T-shirts, που σχεδίασαν νέοι καλλιτέχνες της ομάδας των Partners VMLY&R, προσφέροντας €15 στο Σοφία για τα Παιδιά. Τα T-shirts μπορείς να τα αποκτήσεις στο μικρομάγαζο του Σοφία για τα Παιδιά στο Mall of Cyprus ή στέλνοντας email στο Σοφία για τα Παιδιά, αναφέροντας το design, το size και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, για να το παραλάβεις με αντικαταβολή στο κοντινότερο Akis Express.

Αποκτήστε συλλεκτικά παγούρια SIGG «GIRAFFES FOR HOPE».

Βρείτε τα στο Μικρομάγαζό του Σοφία για τα παιδία στo Mall of Cyprus. Με κάθε παγούρι δίνετε πόσιμο νερό σε ένα παιδί που το χρειάζεται στην Κένυα.

 

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα «Υιοθετώ ένα παιδί».

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «Υιοθετώ ένα παιδί» του Σοφία για τα Παιδιά και να γίνετε ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα. Με μόνο 20€ θα του προσφέρετε φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μόρφωση, για να μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια και ελπίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ