Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε, μία μοναδική-για τα κυπριακά δεδομένα-εκδήλωση στην καρδιά της Λευκωσίας για καλό σκοπό. Η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A στην Κύπρο, διοργάνωσε την εκδήλωση «Drive for a purpose with Ferrari» στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες.

Η MotoTrend, αποτελεί μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 22 χρόνια και ασχολείται με την πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus. Οι ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά, αποτελούνται από έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευών. Η MotοTrend το περασμένο Σάββατο μοιράστηκε το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari και απηύθηνε ανοικτή πρόσκληση στο κοινό. Το κάλεσμα, έφερε στο κέντρο της πόλης χιλιάδες ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι βρέθηκαν στη Λεωφόρο Μακαρίου από νωρίς το μεσημέρι για να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφήσουν τα εντυπωσιακά, πολυτελή αυτοκίνητα.

Μαρίνα και Μάριος Ανδρέου

Τα πανέμορφα οχήματα, μετά την άφιξή τους στην πόλη, στάθμευσαν κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου, ενώ το κοινό που κατέκλυσε τον χώρο της αφετηρίας της παρέλασης, δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα στον κόσμο.

Ορέστης Χατζηπαναγής & Νάταλυ Ζαννέτου 

Charles Savva

Nikita Udovichenko, Konstantin Udovichenko

Η παρέλαση, αφού διέσχισε τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας, ενθουσιάζοντας τις χιλιάδες κόσμου, κατέληξε στην οδό Πινδάρου. Εκεί, ακολούθησε ένα εξαιρετικό γεύμα στο εστιατόριο Bottega Amaro. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού, συνοδεύτηκε με το απόλυτο wine pairing με κρασιά από το La Maison du Vin.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

MotoTrend Team: Χριστόφορος Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Πουργουρίδης, Θεόκλητος Ιωσιφίδης, Βαγγέλης Αγγελή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ