Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon της Μαρίνας Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το περίφημο οινοποιείο Famille Perrin παρουσίασαν το event “Harmonie des Saveurs” (Αρμονία των Γεύσεων). Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς προσέφερε στους παρευρισκόμενους μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με υψηλής ποιότητας γεύματα και μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά του διάσημου γαλλικού οινοποιείου. 

Ανάμεσα σ’ αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν ο Σέρβος πρέσβης στην Κύπρο, διπλωμάτες από τη γαλλική πρεσβεία καθώς και γνωστοί σεφ από σημαντικά εστιατόρια και ξενοδοχεία του νησιού.

Το φημισμένο γαλλικό οινοποιείο Famille Perrin με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών, συνεργάστηκε με το κόσμημα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, εστιατόριο L’ Atelier Robuchon, προσφέροντας την απόλυτη γαστρονομική πανδαισία στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Με μια συνδυασμένη εμπειρία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, η Famille Perrin είναι ένα τα πιο θρυλικά ονόματα στον κόσμο του κρασιού και μέλος του Primum Familiae Vini, ενός οργανισμού με τα πιο φημισμένα οινοποιεία της Ευρώπης.

Η Famille Perrin είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια ενός ευρέως φάσματος αμπελώνων στην νότια Κοιλάδα του Ροδανού, συμπεριλαμβανομένου του «θρύλου του Châteauneuf du Pape», Château de Beaucastel. Ταυτόχρονα, από το 2012 είναι συνιδιοκτήτρια και οινοποιοί του Miraval, του «πιο φημισμένου ροζέ κρασί της Προβηγκίας», όπως αναδείχθηκε τον περασμένο Μάϊο από το περιοδικό Le Figaro.

Η βραδιά κρίθηκε επιτυχημένη από κάθε άποψη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών που δεσμεύτηκαν να προσφέρουν εξίσου μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ