Ένα αυθεντικό λαϊκό πανηγύρι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χτες βράδυ το κοινό στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, όπου τηρήθηκαν με ευλάβεια όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο, με την άψογη συνεργασία των θεατών.

Οι Αχαρνείς, σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή, έλαμψαν με το σφρίγος, τη ζωντάνια και τη δαιμονιώδη φόρμα τους και μας χάρισαν ό,τι είχαμε περισσότερο ανάγκη: μια βραδιά με άφθονο γέλιο, υπέροχες ερμηνείες και εξαιρετική μουσική, λίγες στιγμές σοβαρής ελαφρότητας. Μια υποδειγματική παράσταση με σεβασμό στο πνεύμα, το ύφος και την ουσία του έργου του Αριστοφάνη, αλλά και με αναφορές στο σήμερα, με κριτική ματιά στην εποχή μας και στα σύγχρονα ήθη, στον τόπο μας, στη στάση πολιτικών και πολιτών.

Οι θεατές εμπλούτισαν την παράσταση με το γέλιο τους, την προσοχή τους, το τραγούδι και το ρυθμικό τους χειροκρότημα, συμμετέχοντας ενεργά και ζωηρά σε αυτή τη γιορτή και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και του Τύπου και πλήθος φίλων του ΘΟΚ, μεταξύ των οποίων: ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, οι βουλευτές Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Περδίκης, Άννα Θεολόγου, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων Πέτρος Καρεκλάς, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, η Έλση Χριστόφια, τα Μέλη της Επιδημιολογικής Ομάδας καθηγητές Πέτρος Καραγιάννης και Μαρία Κολιού, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνη Αθηαινίτη, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Σούλα Ζαβού και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΘΟΚ Σωτηρούλα Γιασεμή, Ανθή Ζαχαριάδου, Γιώργος Λοΐζου, Φλωρεντία Σάββα και Χρυσαίμιλη Ψηλογένη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Βαρνάβας Κυριαζής, Γιώργος Λοΐζου, Αντιγόνη Αθηαινίτη, Δαυίδ Αναστασίου, Βαλεντίνος Κόκκινος, Χάρης Κκολός, Σούλα Ζαβού

Βαρνάβας Κυριαζής, Σούλα Ζαβού, Θανάσης Δρακόπουλος, Ανδρέας Αραούζος

Κώστας Κακογιάννης, Σούλα Ζαβού

Βαρνάβας Κυριαζής, Γεωργία Νεοκλέους, Αντιγόνη Αθηαινίτη, Χρυσαίμιλη Ψηλογένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ