Επειδή το γέλιο θα είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο, μην χάσετε τη Σατιρική Επιθεώρηση “ΔΙ$… IS CYPRUS”, σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστιάνας Αρτεμίου! 

Πρόκειται για μία μοντέρνα επιθεώρηση που φτιάχτηκε με γνώμονα την ανάγκη του κόσμου να αποφορτιστεί, να γελάσει, να απομυθοποιήσει καταστάσεις και να ενισχυθεί με δύναμη και αισιοδοξία για τις μέρες που ακολουθούν!

«Συλλούρης», «Τζιοβάνης», «Αναστασιάδης», «Καραγιάννης», «Αρχιεπίσκοπος», «Γιολίτη» και άλλοι δημοφιλείς πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, με την παράσταση να έρχεται να λειτουργήσει σαν υπογλώσσιο… «λίγο πριν μας πκιάσει η πελλάρα». Αγαπημένοι ηθοποιοί συσπειρώνονται με χιούμορ, ενώνονται με σάτιρα, οπλίζονται με καυστικό λόγο και… ταλαιπωρούνται επί σκηνής με όλα τα υπέροχα σκάνδαλα που ζήσαμε. Τις μίζες, τις βίζες, τα χρυσά διαβατήρια, τον Μάκη, τον Γιαννάκη, το ξέπλυμα, τις εκλογές, τα Social Media, την πανδημία, το μιτσοκάμμημα με το κρασί, τα εμβόλια, την κατεδάφιση των διατηρητέων, την Παιδεία, την Υγεία, τη Γεροσκήπου και το ξερό μας το κεφάλι που δεν βάζει ποτέ μυαλό…

Ηθοποιοί: Ζωή Κυπριανού, Μάριος Δημητρίου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Χριστιάνα Αρτεμίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Χάρης Αριστείδου και Κώστας Κατζηλιέρης.

Χορευτές: Στυλιάνα Αριστείδου, Λοϊζος Μάρκου, Παμπίνα Αριστείδου και Αντώνης Παρχαρίδης.

Εισιτήρια από την TICKETHOUR και σε όλα τα καταστήματα ACS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 77 77 7040

Κείμενα & Σκηνοθεσία: Χριστιάνα Αρτεμίου

Σκηνογράφος: Μόνικα Χατζηβασιλείου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Light-S-Up

Ενδυματολόγος: Βασιλική Τρουλιώτη

Χορογράφος: Στυλιάνα Αριστείδου

Μουσική/Ηχογραφήσεις: Νικόλας Ντίμας

Σκηνοθεσία Προβολών: Ναστάζια Χριστοδούλου

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

10, 11, 12 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

14, 15, 16, 17 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

21, 22, 23 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού

5, 6, 7 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία

8, 9 Αυγούστου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00 και συστήνονται για άτομα άνω των 12 ετών. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις προστασίας για τον Covid-19.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ALPHA Κύπρου, LOVE FM, Τηλεώρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ