Ένα υπέροχο απόγευμα ομορφιάς είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τα μοναδικά εγκαίνια του Beverly Hills Beauty Nicosia, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 13 Ιουνίου.

Η κορυφαία αλυσίδα ομορφιάς και ευεξίας, ανακοίνωσε με χαρά το άνοιγμα του πολυτελούς σαλονιού ομορφιάς Beverly Hills Beauty Nicosia στην καρδιά της πόλης και με αυτή την αφορμή, πελάτες, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι των media, απόλαυσαν μια βραδιά που τα είχε όλα! Άφθονη σαμπάνια, υπέροχο φαγητό, cocktails, διασκέδαση και μουσική.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τις ιδιοκτήτριες του χώρου, Sophy Dayana και Victoria Καλυβίτου και τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα και θεραπείες ενώ ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με show, που ενθουσίασε τους καλεσμένους. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Βρείτε το Beverly Hills Beauty στη Θεμιστοκλή Δέρβη 25C, 1065, στη Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22623777, ως επίσης και στην υπόλοιπη Κύπρο και την Βιέννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ