Το αναγνωρισμένο fashion brand A/X Armani Exchange του Οίκου Giorgio Armani, υποδέχτηκε το πιο in fashion crowd, VIP πελάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ στο κατάστημά του στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού και στη συνέχεια, στο roof top του World Trade Centre, για το απόλυτο πριβέ summer party under the stars!

Στο happening οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του ιταλικού brand, εμπνευσμένη από την ενέργεια που αποπνέει η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Με δυναμικά, cool, urban στοιχεία και σύγχρονες γραμμές, με φωτεινά και φανταχτερά χρώματα, η A/X Armani Exchange παρουσιάζει προτάσεις γιαολοκληρωμένα looks από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η συνέχεια του fashion πάρτι στο roof top του World Trade Centre όπου και στεγαζεται το κατάστημα, κάτω από τα αστέρια, και με τη μαγευτική θέα της Μεσογείου θάλασσας! To εκπληκτικό DJ set ξεσήκωσε τους λάτρεις του brand που χορεύοντας και απολαμβάνοντας drinks & bites, αφέθηκαν στα μοναδικά vibes που μόνο η Α/Χ Armani Exchange ξέρει να χαρίζει στο κοινό της.

Βρείτε τα καταστήματα Α/Χ Armani Exchange στο World Trade Center στην παραλιακή λεωφόρο Λεμεσού και στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία. Τα καταστήματα λειτουργούν υπό την αιγίδα της Ermes Department Stores Plc.

Instagram:

https://www.instagram.com/armaniexchange/  
 https://www.instagram.com/uniquebyermes/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ