Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια αποκάλυψε ότι η κόρη της Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ και ο ελληνικής καταγωγής σύντροφός της Δημήτρης (Jimmy) Θερμιώτης θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Μάλιστα φαίνεται ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που κατάφερε να εμπνεύσει τον καλλιτέχνη Marwan Khoury ο οποίος αποφάσισε να συνθέσει ένα τραγούδι αφιερωμένο στο ζευγάρι και στην ιστορία τους.

Τραγούδι ο έρωτας της Ιμάν και του Δημήτρη Θερμιώτη

Το τραγούδι ερμηνεύει η θρυλική Λιβανέζα τραγουδίστρια Elissa, ενώ τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο συμπατριώτης της και τραγουδιστής Marwan Khoury.

Αυτό ήταν και το τραγούδι που η βασίλισσα Ράνια επέλεξε ως μουσικό «χαλί» στο βίντεο της ανακοίνωσης του γάμου.

«Ευχαριστώ τη δημιουργική καλλιτέχνιδα Elissa για το δώρο και τον ικανό καλλιτέχνη Marwan Khoury για τoυς στίχους και τις μελωδίες…μια μελωδική φωνή και εκφραστικά λόγια που αγγίζουν την καρδιά». έγραψε στα αραβικά η βασίλισσα Ράνια στην ανάρτησή της.

Κάποιοι από τους στίχους του υπέροχου τραγουδιού

Ο Marwan Khoury μεταξύ άλλων αναφέρει για την γνωριμία του ζευγαριού: «Στο δρόμο σου, στο πεπρωμένο σου, βήμα βήμα, περπατάς και το αστέρι απόψε στο γάμο σου είναι στα χέρια σου γυρίζοντας μια γροθιά. Κύριε, εσύ είσαι που ακούς η φωνή μου προς εσένα προσεύχομαι για τον πολυτιμότερο άνθρωπο» και «Ω, Κύριε, εσύ είσαι ο δωρητής. Απόψε ακούς τις προσευχές μου. Η χαρά σου αγκαλιάζει την πίστη μου. Στα τριαντάφυλλα και στο γιασεμί. Ω, η νύφη των ονείρων μου, Ω, η πριγκίπισσα αυτών των γλυκών».

Όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι τώρα, μέρος της γαμήλιας τελετής θα μεταδοθεί live από το δημόσιο κανάλι της Ιορδανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις παραδόσεις και τα πρωτόκολλα της βασιλικής οικογένειας. Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για την οικογένεια μέσα στο 2023, καθώς το καλοκαίρι θα παντρευτεί και διάδοχος του βασιλικού θρόνου Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα την αγαπημένη του Ράτζουα Αλ Σάιφ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ