Η πριγκίπισσα Ιμάν, η μεγαλύτερη κόρη που έχει η βασίλισσα Ράνια, έλαμψε στο Χέννα πάρτυ της, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της με τον Jimmy Θερμιώτη, καθώς η 26χρονη στις 12 Μαρτίου πρόκειται να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής εκλεκτό της καρδιάς της.

«Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μια βδομάδα θα γίνει νύφη. Πολύτιμη μου Ιμάν, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι», ανέφερε πρόσφατα η Ράνια για την κόρη της.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έλαμψε με την εμφάνισή της στο Χέννα πάρτυ της Ιμάν, όπως και η κόρη της. Η Ράνια επέλεξε ένα Bottega Veneta τσαντάκι και γόβες του οίκου Dior για την βραδιά της Ιμάν.

βασίλισσα ράνια
Η πριγκίπισσα Ιμάν επέλεξε φόρεμα της σχεδιάστριας Reema Dahbour, το οποίο δημιουργήθηκε το 2021, με την ίδια να σημειώνει: «Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας όπου ως σχεδιάστρια μόδας από την Ιορδανία νιώθω μεγάλη τιμή που βλέπω το κομμάτι μας για την Πριγκίπισσα Ιμάν σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα. Συγχαρητήρια στη βασιλική μας οικογένεια!».

Το Χέννα πάρτυ της Ιμάν πραγματοποιήθηκε πέντε ημέρες πριν τον γάμο της. Η πριγκίπισσα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Δημήτρη Θερμιώτη την Κυριακή 12 Μαρτίου, ενώ η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα από τη Βασιλική Χασεμιτική Αυλή στις 5 Μαρτίου.

H βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε βίντεο από το πάρτυ της Ιμάν. Οι παραδόσεις τηρήθηκαν, ενώ τραγούδια και χορός έκαναν τη βραδιά ξεχωριστή!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ