Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας εθεάθη να φορά τιάρα ενόψει του βασιλικού της γάμου στις 12 Μαρτίου. Μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα της κόρης της, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα που περιείχε φωτογραφίες της μέλλουσας νύφης από όλα τα στάδια της ζωής της μέχρι τώρα.

«Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια», έγραψε η βασίλισσα δίπλα στην ανάρτηση στο Instagram. «Σε μια εβδομάδα θα γίνει νύφη. Πολύτιμη μου Ιμάν, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι».

Η Ιμάν παντρεύεται τον Δημήτριο (Jimmy) Θερμιώτη, ενώ η διαμαντένια τιάρα που φορούσε στο παρελθόν η βασίλισσα Ράνια κοσμούσε το κεφάλι της κόρη της. Αρκετοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που αναρωτήθηακν αν η τιάρα αυτή θα αποτελεί την τιάρα που θα φορέσει η πριγκίσσα Ιμάν στον γάμο της.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ιμάν να φοράει τιάρα… θα μπορούσε να είναι η τιάρα του γάμου της;», έγραψε ένας θαυμαστής. «Το να βλέπει την κόρη της να φοράει την τιάρα σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί στον γάμο της», σημείωσε ένας άλλος.
Η Ιμάν παντρεύεται με τον ελληνικής καταγωγής 28χρονο γαμπρό από την Άνδρο, Δημήτριο (Jimmy) Θερμιώτη

Είναι πιθανό ότι η βασίλισσα Ράνια να υπαινίσσεται πως η πριγκίπισα Ιμάν θα φορέσει την τιάρα της μητέρας της. Ωστόσο, η Ράνια σε ένα στιγμιότυπο στέκεται και καμαρώνει την κόρη της!

βασίλισσα ράνια

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ