Το παλάτι της Δανίας ενημέρωσε το κοινό για τη βασίλισσα Μαργαρίτα και την κατάστασή της μετά από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε η μονάρχης στην πλάτη της

«Η βασίλισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η Αυτή Μεγαλειότητα υποβλήθηκε σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση στην πλάτη στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη. Η επέμβαση πήγε σύμφωνα με το σχέδιο και η κατάσταση της βασίλισσας είναι καλή και σταθερή», ανέφερε η ανακοίνωση. «Το επόμενο διάστημα, η βασίλισσα Μαργαρίτα θα συνεχίσει να νοσηλεύεται το Rigshospitalet και μετά από αυτό θα έχει μεγαλύτερη περίοδος ανάρρωσης και αποκατάστασης της πλάτης της», έγινε γνωστό.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της και διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Φρειδερίκος εκτελούσε χρέη αντιβασιλέα, από το Σαββατοκύριακο, η αδερφή της βασίλισσας, η Βενεδίκτη, θα αναλάβει το ρόλο του αρχηγού του κράτους.

Ο Φρειδερίκος και η Μαρία θα ταξιδέψουν στην Ινδία από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου. Η βασιλική οικογένεια της Δανίας έχει μια ακόμη πιο ευάλωτη μοναρχία, αφού στα εγγόνια της βασίλισσας οι τίτλοι τους τον Ιανουάριο.

Η απόφαση ελήφθη πέρυσι, προκαλώντας έκπληξη για τα παιδιά της βασίλισσας και η μονάρχης έκανε το ασυνήθιστο βήμα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση είχε προκαλέσει.

βασίλισσα μαργαρίτα
πριγκίπισσα Βενεδίκτη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ