Η βασίλισσα Λετίθια εκπλήσσει με μια πρωτοποριακή εμφάνιση και σκουλαρίκια από την βασίλισσα Σοφία

Επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια ξεκίνησαν το επίσημο ταξίδι από την πλατεία Dam του Άμστερνταμ όπου βρίσκεται ένα από τα Ολλανδικά Παλάτια.

Στην εκδήλωση υποδοχής παρούσα ήταν και η πριγκίπισσα Αμαλία.

Οι βασιλείς της Ισπανίας συναντήθηκαν με τους βασιλείς Γουλιέλμο Αλέξανδρο και Μάξιμα της Ολλανδίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μόδα έπαιξε σπουδαίο ρόλο μέσω των εμφανίσεων που φορούσαν τόσο η  βασίλισσα Λετίθια όσο και η βασίλισσα Μάξιμα των Ολλανδών.

Η βασίλισσα Λετίθια εκπλήσσει με μια πρωτοποριακή εμφάνιση και σκουλαρίκια από την βασίλισσα Σοφία

Φυσικά, η καθεμία ήταν πιστή στα πιο εκλεκτά γούστα της.

Η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα φόρεμα σε πράσινους τόνους τουίντ που ενισχύθηκε με τη λάμψη του κεντήματος με παγιέτες.

Αυτό το ρούχο του Moisés Nieto, το οποίο συνοδευόταν από μια ζώνη για να τονίζει τη μέση, έχει λαιμόκοψη και αυθεντικά φουσκωμένα και σκισμένα μανίκια που προσομοιώνουν μια κάπα.

Μίντι σε μήκος και με άνοιγμα πίσω στη φούστα, το κομμάτι συντονίζεται χρωματικά με τη γεωμετρική του τσάντα με ένα ασύμμετρο πτερύγιο (επίσης από τον Moisés Nieto). Ομοίως, ταιριάζουν άψογα τα σκουλαρίκια από σμαράγδι και διαμάντια που πήρε από τη κοσμηματοθήκη της βασίλισσας Σοφίας και που δεν είναι η πρώτη φορά που τα φοράει. Για παράδειγμα, τα έχουμε ήδη δει κατά τις κρατικές επισκέψεις στην Πορτογαλία το 2009 και το 2016.

Φωτογραφίες: instagram / europe.monarchies_

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ