Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής τους στη Γαλλία ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνάντησαν τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, σε ένα αθλητικό κέντρο στο Saint-Denis, λίγο έξω από το Παρίσι, όπου οι δύο γυναίκες επιδόθηκαν σε μία αναμέτρηση Ping – Pong.

Σε ένα βίντεο από τον αγώνα, η Μπριζίτ ρίχνει την μπάλα στην Καμίλα, η οποία μετά από μερικά μπρος-πίσω καταφέρνει ένα χτύπημα. Η βασίλισσα προσπαθεί να ξεκινήσει νέο γύρο του παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται μερικά σερβίς πριν περάσει την μπάλα πάνω από το δίχτυ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μια ομάδα εφήβων στέκεται τριγύρω και καταγράφει τη δράση. «Σταματήστε να βιντεοσκοπείτε!», αναφέρει σε κάποιο στιγμιότυπο η Μπριζίτ Μακρίν με πειραχτικό τρόπο.

Ο Κάρολος και η Καμίλα έφτασαν στη Γαλλία την Τετάρτη. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού τους, θα επισκεφθούν το Παρίσι και το Μπορντό προκειμένου να γιορτάσουν την «κοινή ιστορία, τον πολιτισμό και τις αξίες» μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Το ταξίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω διαδηλώσεων και ταραχών για τις αλλαγές στις συντάξεις των Γάλλων εργαζομένων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ