Στιγμή δεν έφυγε από το πλευρό του βασιλιά Καρόλου η βασίλισσα Καμίλα, όσο εκείνος βρισκόταν σε κλινική του Λονδίνου για τη θεραπεία του προστάτη.

Ο μονάρχης πήρε εξιτήριο, χθες Δευτέρα, και η σύζυγός του τον συνόδευσε ούσα διακριτική και ιδιαίτερα κομψή. Η βασίλισσα Καμίλα φόρεσε ένα μπλε φόρεμα, με το οποίο έχει απαθανατιστεί ξανά, και τις αγαπημένες της μαύρες μπότες.

Η Καμίλα απέδειξε ξανά ότι δεν αποχωρίζεται τα κοσμήματά της, όπως το Van Cleef & Arpels βραχιόλι της.

Η Καμίλα επέλεξε κομμάτια που έχει ξαναφορέσει

«Ο βασιλιάς πήρε εξιτήριο σήμερα το απόγευμα από το νοσοκομείο μετά από προγραμματισμένη ιατρική περίθαλψη και έχει προγραμματίσει εκ νέου τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις για να επιτρέψει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης. Η Αυτού Μεγαλειότητα θα ήθελε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα και όλους όσους συμμετείχαν στην υποστήριξη της επίσκεψής του στο νοσοκομείο και είναι ευγνώμων για όλα τα ευγενικά μηνύματα που έλαβε τις τελευταίες ημέρες», αναφερόταν στην ανακοίνωση για τον Κάρολο.

Ο βασιλιάς θα ξεκουραστεί και θα απέχει για λίγο από τις υποχρεώσεις του, με την αγαπημένη του να επωμίζεται ένα μεγάλο βάρος από τα καθήκοντα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ