Η βασιλική οικογένεια λαμβάνει χιλιάδες κάρτες και γράμματα από όλο τον κόσμο και σε αντάλλαγμα στέλνει τακτικά σημειώσεις «ευχαριστιών» με επίσημες φωτογραφίες που επισυνάπτονται σε όσους αφιέρωσαν χρόνο για να τους γράψουν σε περιστάσεις όπως γενέθλια, βασιλικοί γάμοι και γεννήσεις.

Η απάντηση στα μηνύματα των royal θαυμαστών είναι μια απαιτητική εργασία κι έτσι η Βασίλισσα Ελισάβετ και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητούν να προσλάβουν έναν Βοηθό, Υπεύθυνο Αλληλογραφίας πλήρους απασχόλησης, του οποίου η «πρόκληση θα είναι να διασφαλίσει ότι ο καθένας θα λάβει έγκαιρη και καλά συγκροτημένη απάντηση».

Η διαφήμιση του LinkedIn αναφέρει επίσης: «Κάθε μέρα θα απαντάτε σε επιστολές που στέλνει το κοινό σε διάφορα και μοναδικά ερωτήματα καθώς και γενικά μηνύματα ευχώνΚαταγράφοντας και παρακολουθώντας όλη την αλληλογραφία, θα είστε περήφανοι για τον αριθμό των επιστολών στις οποίες απαντάτε, κάτι που θα σας οδηγήσει να παρέχετε σταθερά υψηλά πρότυπα».

Ο επιτυχών υποψήφιος θα εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή με αρχικό μισθό 23.500 λίρες ετησίως. Περιλαμβάνεται επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, που περιέχει κατ’ αναλογία αργία 33 ημερών, ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εργοδοτικών εισφορών, κατάρτιση και ανάπτυξη.

Εάν, λοιπόν, η δουλειά των ονείρων σου είναι να συντάξεις μια επιστολή που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο παραλήπτης, η ημερομηνία λήξης της θέσης είναι η 5η Δεκεμβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ