Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναρρώνει από έναν τραυματισμό στη μέση της, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της διανυκτέρευση στο νοσοκομείο μετά από οκτώ χρόνια, και η κατάσταση της υγείας της βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η royal expert Τζένι Μποντ μίλησε στο BBC και είπε ότι εξετάζονται τα σχέδια προσεκτικά από εδώ και στο εξής, με την ίδια να δηλώνει ότι ευθύνες μεταβιβάζονται στον Πρίγκιπα Κάρολο, τον William και άλλα μέλη της οικογένειας.

«Όλοι στο παλάτι τώρα θα κάνουν πολύ προσεκτικούς υπολογισμούς. Προτεραιότητα πρέπει να είναι προφανώς η υγεία της Βασίλισσας και η ασφάλειά της. Νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια σταδιακή μετάβαση της ευθύνης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ στον Πρίγκιπα Κάρολο, τον Πρίγκιπα William και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Σήμερα, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε από το “Royal Collection Trust” ότι οι εορτασμοί για το Platinum Jubilee θα πραγματοποιηθούν στις επίσημες βασιλικές κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ, του Κάστρου Windsor, του Παλατιού του Holyroodhouse, ωστόσο δεν αναφέρθηκε πώς θα εμπλακεί η ίδια η Βασίλισσα.

Να αναφέρουμε ότι δεν έχουν προγραμματιστεί σημαντικές δημόσιες δεσμεύσεις για εκείνη, οπότε θα μπορέσει να αναρρώσει. Ο Διευθύνων συντάκτης του περιοδικού Majesty, μάλιστα, δήλωσε: «Το πρόγραμμα “Platinum Jubilee” θα αντικατοπτρίζει την ηλικία της. Γνωρίζουμε ότι δεν θα πάει στο στην Κοινοπολιτεία και δεν θα κάνει περιοδείες, αλλά το τι θα κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι το δούμε με ενδιαφέρον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ