Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η 95χρονη βασίλισσα έμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και την Πέμπτη επέστρεψε ευδιάθετη στο Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι η γηραιότερη και μακροβιότερη μονάρχης, ακύρωσε την περασμένη εβδομάδα προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία, για λόγους υγείας, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Βρετανούς.

“Μετά από τις συμβουλές των γιατρών να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, η βασίλισσα πήγε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για προληπτικό ιατρικό έλεγχο και το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψε στο Ουίνδσορ σε καλή διάθεση”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ.

Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε πως η βασίλισσα παρέμεινε στο νοσοκομείο για πρακτικούς λόγους και ότι η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί έχει ακολουθήσει μία προσεκτική τακτική.

Η ίδια πηγή σημείωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά της το απόγευμα της Πέμπτης, αναλαμβάνοντας κάποια “ελαφρύτερη” εργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ