Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε μία από τις πιο δύσκολες χρονιές στη ζωή της και στα 95 της πλέον χρόνια φαίνεται ότι η ανησυχία γύρω από την υγεία της αυξάνεται. Μετά τη διανυκτέρευση στο νοσοκομείο και τη σύσταση των γιατρών της να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις, καθώς και να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, φαίνεται ότι η ιατρική της ομάδας της έδωσε μια συμβουλή που θα δυσκολέψει λίγο τα καθήκοντά της ως μονάρχης.

Η Ελισάβετ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επέστρεψε με πολύ καλή διάθεση στο Παλάτι και ήθελε να συνεχίσει με τα καθήκοντά της, όμως πηγές κοντά στη μονάρχη αποκάλυψαν στους Times ότι “είναι τσακισμένη“. Μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, μάλιστα, το πρόγραμμά της είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και δημόσιες εμφανίσεις ενώ προσπαθεί καθημερινά να έχει συντροφιά στο Παλάτι αφού δεν θέλει να παίρνει το δείπνο της μόνη της.

Ένα νέο δημοσίευμα της Sunday Telegraph αναφέρει ότι η βασίλισσα μετά από τη συμβουλή των γιατρών θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα στενό μέλος της βασιλικής οικογένειας σε όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις της, προκειμένου να μην απογοητεύσει το κοινό σε περίπτωση που χρειαστεί να αποσυρθεί τελευταία στιγμή.

Το Παλάτι δεν έχει σχολιάσει ακόμα την είδηση ενώ πηγές προσπαθούν να παραπλανήσουν για ακόμα μια φορά τη κοινή γνώμη αναφέροντας ότι “δεν είναι ασυνήθιστο για τη βασίλισσα να συνοδεύεται από μέλη της βασιλικής οικογένειας“.

Η βασίλισσα εξακολουθεί να ξεκουράζεται στο Παλάτι, σύμφωνα με το Buckingham, για να είναι έτοιμη για τη σύνοδο Cop26 στη Γλασκόβη σε ένα μήνα, ενώ προετοιμάζεται και για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ