Το Βασιλικό παλάτι στο Λονδίνο θα ξεκινήσει σιγά – σιγά τις προετοιμασίες για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού στην οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο τους παιδί και είναι πανευτυχείς! Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, έλαβαν και τις θερμές ευχές από ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικανικό «People», ο εκπρόσωπος του παλατιού, εκ μέρους της Βασίλισσα; Ελισάβετ, του Πρίγκιπα Φίλιππου και του Πρίγκιπα Κάρολου ανακοίνωσε τα εξής:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και τους εύχονται τα καλύτερα»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η οικογένεια γνώριζε για την εγκυμοσύνη πολύ πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, πρόκειται για το δεύτερο παιδί που θα αποκτήσουν ο Πρίγκιπας και η σύζυγος του. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο ο οποίος σε περίπου τρεις μήνες θα γίνει ενός χρονών. Ακόμη δεν γνωρίζουμε το φύλο του παιδιού αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ