Η 18χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Louise Windsor, μπορεί το καλοκαίρι να ανυπομονούσε να μάθει τα αποτελέσματα από τις επιδόσεις της στο σχολείο αλλά παράλληλα δούλευε σε ένα φυτώριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, δούλευε για 6 λίρες την ώρα, αρκετές ημέρες την εβδομάδα μέχρι να ολοκληρώσει τις εξετάσεις της στο σχολείο. Όσο για τα καθήκοντα της μεγαλύτερης κόρης του πρίγκιπα Έντουαρντ και της Κόμισσας του Wessex, αυτά ήταν να βοηθά στη φροντίδα των γλαστρών και των φυτών, στο πότισμα και στο κλάδεμα καθώς και στην υποδοχή των πελατών.

H εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Lady Louise Windsor

Lady Louise Windsor τον Ιούνιο του 2022, Getty Images

Η αποκάλυψη της καλοκαιρινής δουλειάς της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ εξέπληξε τους θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Πρόσφατα μάλιστα, η Lady Louise Windsor έλαβε το αριστείο από το σχολείο της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της με την οικογένειά της στο Balmoral.

Mετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, η νεαρή Lady Louise Windsor θα ακολουθήσει ακαδημαϊκές σπουδές στο St Andrews University από το Σεπτέμβριο. Η 18χρονη θα ακολουθήσει τα βήματα του ξαδέρφου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ που σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας και εκεί συνάντησε τη μετέπειτα σύζυγό του, Kate Middleton. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήρε το Master στις Τέχνες και στη Γεωγραφία ενώ η Kate στην Ιστορία της Τέχνης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ