Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα Ελισάβετ κατευθύνθηκε στο Sandringham για να συνεχίσει την περίοδο ανάπαυσης των δύο εβδομάδων που της είχαν συμβουλεύσει οι γιατροί.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η μονάρχης εθεάθη το πρωί του Σαββάτου να οδηγείται στους χώρους του κτήματος. Και ενώ τη συνόδευε μόνο ο οδηγός στο αυτοκίνητο, υπήρχε ένα ξεχωριστό Land Rover κοντά που μετέφερε ένα από τα αγαπημένα της σκυλάκια κόργκι.

Η Αυτή Μεγαλειότης έφτασε στο Sandringham την Πέμπτη και σύμφωνα με δημοσιεύματα, της επετράπη να φύγει από το κάστρο του Windsor για να μπορέσει να περάσει λίγο χρόνο στην εξοχική της κατοικία στο Norfolk, ενόψει των φετινών εορτασμών των Χριστουγέννων.

Τα νέα για τα ταξίδια της έρχονται λίγο αφότου η βασίλισσα πέρασε αρκετές ημέρες ξεκούρασης στην κατοικία της στο Berkshire μετά από μια διανυκτέρευση στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

Τα Ανάκτορα του Buckingham επιβεβαίωσαν αργότερα ότι οι βασιλικοί γιατροί την συμβούλεψαν να ξεκουραστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση: «Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει ότι η Αυτή Μεγαλειότης μπορεί να συνεχίσει να αναλαμβάνει ελαφριές, εργασίες από το γραφείο της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εικονικών ακροατηρίων, αλλά να μην πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις».

Η βασίλισσα θα χάσει το Festival of Remembrance το Σάββατο 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπαυσής της. Ωστόσο, τα Ανάκτορα του Buckingham ανέφεραν ότι παραμένει «σταθερή πρόθεσή» της βασίλισσας να είναι παρούσα στη λειτουργία της Remembrance Sunday στις 14 Νοεμβρίου.

Πρόσφατα αναφέρθηκε επίσης ότι η μονάρχης σχεδιάζει να φιλοξενήσει μέλη της οικογένειάς της στο Sandringham μετά την αδυναμία εξόδου της πέρυσι λόγω του lockdown. Ενώ τα Ανάκτορα του Buckingham δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει το πρόγραμμα της βασίλισσας για φέτος, τα Χριστούγεννα θα είναι σημαντικά διαφορετικά για την Αυτή Μεγαλειότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ