Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023 έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με οξύ εγκεφαλικό.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι και στα βασιλικά ανάκτορα, ενώ η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών. Η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, βασίλισσας Άννας-Μαρίας, βρέθηκε στα βασιλικά ανάκτορα για να επιβλέψει τις προετοιμασίες.

Μέσα από το «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στα μέτρα ασφαλείας. Ο Θεοδόσης Πάνου ανέφερε ότι η ελληνική αστυνομία είναι σε πλήρη ετοιμότητα, και σημείωσε ότι «άλλα είναι τα μέτρα αν έρθει κάποιος βασιλιάς κι άλλα αν έρθει κάποιος Δούκας ή πρίγκιπας».

Αυτό που γνωστοποιήθηκε είναι πως από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα θα τους παραλαμβάνει η αστυνομία.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ποιοι γαλαζοαίματοι πρόκειται να τον τιμήσουν με την παρουσία τους, ενώ εικάζεται ότι θα έρθει ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, αλλά και ο νυν βασιλιάς Φίλιππος ο οποίος είναι και ανιψιός του.

Παράλληλα, λέγεται ότι θα έρθει η βασίλισσα της Δανίας, αδερφή της συζύγου του Κωνσταντίνο. Η Μαργαρίτα είναι πολύ πιθανό να παραστεί. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο αν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, το οποίο είχε βαφτίσει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος, θα δώσει το «παρών».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ