Η 6η Μαΐου είναι η ημέρα όπου ο βασιλιάς Κάρολος θα τραβήξει όλα τα βλέμματα παγκοσμίως λόγω της στέψης του. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ενώ είχε γίνει πρόταση σε μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου να τραγουδήσουν.

Όπως φαίνεται, όμως, τόσο η Αντέλ όσο και ο Έντ Σίραν απέρριψαν τις προσκλήσεις για να λάβουν μέρος. Η Mail on Sunday αποκάλυψε ότι  δήλωσαν απασχολημένοι και είπαν ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν στην εκδήλωση στο κάστρο Ουίνδσορ στις 7 Μαΐου, την επομένη της στέψης του βασιλιά στο Westminster Abbey.

Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε προσωπικά το μουσικό πρόγραμμα για την τελετή της 6ης Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ο μονάρχης ζήτησε να ακουστεί ελληνική ορθόδοξη μουσική ως φόρο τιμής στον αείμνηστο πατέρα του, τον δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε το 2021.

Θα ερμηνευτεί από το Βυζαντινό Φωνητικό Σύνολο. Έξι ορχηστρικές παραγγελίες, πέντε χορωδιακές και μία οργανική, έχουν δημιουργηθεί από Βρετανούς συνθέτες που έχουν διακριθεί μεταξύ άλλων στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το μουσικό θέατρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ