Όλοι γνωρίζουν πως οι σχέσεις του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με τη βασιλική οικογένεια δεν είναι οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την αποχώρησή τους από το Παλάτι και τη ζωή ως εργαζόμενα βασιλικά μέλη. Σε αυτό βοήθησε και η εμφάνισή τους σε εκπομπές και οι συνεντεύξεις που παραχώρησαν μετά την έξοδό τους, μιλώντας για προσωπικά θέματα που συνέβαιναν κατά τη διαμονή του στο Windsor, που δεν είδαν θετικά τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο βασιλιάς Κάρολος πίστευε πως δεν υπήρχε κάτι κακό στη σχέση του με τη νύφη του, κάτι που διαψεύστηκε από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της Markle στο The Cut και το Variety. “Νομίζω πως δίνουν σημασία”, εξήγησε ο βασιλικός συγγραφέας Christopher Andersen, σχετικά με τη βασιλική οικογένεια και τις κινήσεις των Sussexes. “Νομίζω πως ο Κάρολος νιώθει προδομένος. Εννοώ πως τη συμπαθούσε πολύ. Και κατά κάποιο τρόπο πιστεύω πως είναι σαστισμένος”, πρόσθεσε.

Κατά την άποψη του Andersen, ο Κάρολος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα όσα γράφονται και λέγονται από τους Sussexes για την οικογένεια με την ψυχραιμία που διατηρούσε η βασίλισσα Ελισάβετ. “Δεν νομίζω πως την επηρέαζε τόσο όσο τον Κάρολο και είναι κατανοητό γιατί είναι ο γιος του και η νύφη του που έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα”, δήλωσε ο ειδικός στα θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια. 

Πριν από κάποιους μήνες είχε γίνει γνωστό πως η Meghan Markle είχε ζητήσει προσωπική ακρόαση από τον νέο μονάρχη, ώστε να συζητήσουν ορισμένα ζητήματα που την απασχολούσαν και να λύσει τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί. Μην ξεχνάμε πως η νέα θέση του Καρόλου αλλάζει τα δεδομένα, αφού πλέον είναι ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του. Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να επιθυμεί τα παιδιά τους να λάβουν πριγκιπικούς τίτλους, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο και εάν ο Κάρολος δώσει την έγκρισή του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ