Βασιλιάς Κάρολος: Ο δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε ξανά με τον πατέρα του Κάρολο την περασμένη Τρίτη

Λίγες ώρες αφότου ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα, ο μικρότερος γιος του, πρίγκιπας Χάρι, έσπευσε να πάρει πτήση για το Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον μονάρχη.

Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στο Χίθροου το επόμενο πρωί και οδηγήθηκε κατευθείαν στο Clarence House, όπου έμεινε για 45 λεπτά, περνώντας χρόνο με τον πατέρα του, ο οποίος είχε καθυστερήσει το ταξίδι του στο Sandringham για να δει τον μικρότερο γιο του.

Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, παρέμεινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι τεσσάρων ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών.

Ούτε το παλάτι του Μπάκιγχαμ ούτε πηγές από την οργάνωση Archewell των Sussexes θα σχολίαζαν τη συνάντηση.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε ξανά με τον πατέρα του Κάρολο την περασμένη Τρίτη
Βασιλιάς Κάρολος: Ο δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε ξανά με τον πατέρα του Κάρολο την περασμένη Τρίτη

Ωστόσο, μια καλά τοποθετημένη πηγή είπε στο HELLO! ότι παρά το σύντομο χρόνο της συνάντησης τους, ο βασιλιάς είχε «συγκινηθεί πάρα πολύ» και «είχε βρει χρόνο στη μέση μιας πολυάσχολης και απόλυτα προγραμματισμένης ημέρας, για να δει τον Χάρι το συντομότερο δυνατό».

Η σύντομη συνάντηση ήταν ο πρώτος σημαντικός χρόνος που πέρασαν μαζί πατέρας και γιος από τον θάνατο της Ελισάβετ Β’, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αν και ο Χάρι παρακολούθησε τη στέψη του πατέρα του τον περασμένο Μάιο, οι δυο τους πιστεύεται ότι είχαν περιορισμένη επαφή από τότε, εν μέσω των συνεπειών γύρω από το τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματα του, Spare.

Βασιλιάς Κάρολος: Ήρθαν στο φως λεπτομέρειες για την συνάντηση του με τον γιο του Χάρι!
Βασιλιάς Κάρολος: Ήρθαν στο φως λεπτομέρειες για την συνάντηση του με τον γιο του Χάρι!

«Ο βασιλιάς δεν είναι σε θέση να πετάξει ξαφνικά το ημερολόγιο στον αέρα και να τακτοποιήσει ξανά τα πάντα», είπε στο HELLO!, ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, συγγραφέας του Charles III: New King. New Court. The Inside Story.

«Δεν το θέλει έτσι κι αλλιώς. Προσπαθεί να διατηρήσει ένα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικό πρόγραμμα. Αλλά είναι υπέροχο που ήρθε ο Χάρι.»

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που ταξίδεψε για να δει τον βασιλιά την Τρίτη. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, φωτογραφήθηκαν να πηγαίνουν να δουν τον Κάρολο μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσής του.

Η απόφαση του Χάρι να πετάξει στο σπίτι φαίνεται να ήταν σοφή, αλλά μπορεί επίσης να υποδηλώνει τη σοβαρότητα της διάγνωσης του βασιλιά Καρόλου.

Η βασιλική συντάκτρια του HELLO!, Emily Nash εξήγησε: «Η διάγνωση του βασιλιά θα έχει απασχολήσει όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως τους γιους του και είναι φυσικό ο Χάρι να θέλει να περάσει χρόνο μαζί του μετά από τόσο καιρό χώρια.»

Παρά τη διάγνωση, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει να «αναλαμβάνει τις κρατικές και επίσημες εργασίες ως συνήθως», αυτό περιλαμβάνει τη διεξαγωγή συνεδριάσεων του Privy Council και εβδομαδιαία ακροατήρια με τον Πρωθυπουργό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ