Συντετριμμένη είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ με την απώλεια του πεθερού της, βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του.

Η σύζυγος του γιου του, πρίγκιπα Νικόλαο, αποχαιρέτησε τον πεθερό της με ένα μακροσκελές μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με φωτογραφίες τους.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένη και με τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης στοργικής οικογένειάς σου», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Αλλά υπάρχουν και άλλα – τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει “αγάπη για την πατρίδα” και παρακολούθησα πώς τη μεταδώσατε στα παιδιά σας, και μέσω του Νικολάου, σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλα αυτά. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σας», συμπλήρωσε.

μπλάτνικ βασιλιάς κωνσταντίνος

Τέλος, η Τατιάνα Μπλάτνικ σημείωσε: «Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και άλλα τόσα – να αναπαύεσαι εν ειρήνη Μεγαλειότατε. Θείε Τίνο. Λείπεις πολύ και σε αγαπάμε για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ λίγος πριν πεθάνει ο Κωνσταντίνος είχε βρεθεί τη Μητρόπολη Αθηνών για να προσευχηθεί. H κηδεία του θα πραγαμτοποιηθεί στο Τατόι στις 16 Ιανουαρίου 2023 με αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειών να παρευρίσκονται.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ