Το μικρότερο (και πιο αξιολάτρευτο) παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton σήμερα, Τρίτη, 23 Απριλίου, έγινε έξι ετών και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ήλπιζαν ότι το ζευγάρι θα διατηρήσει την παράδοση και θα κυκλοφορήσει νέες φωτογραφίες για να γιορτάσει τη γέννησή του.

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, παρά τη φρενίτιδα για την παραποιημένη φωτογραφία της Kate Middleton τον περασμένο μήνα, σκόπευαν να κυκλοφορήσουν μια φωτογραφία για τα γενέθλια του μικρού του γιου.

Παραδοσιακά, η νέα φωτογραφία δινόταν στον βρετανικό τύπο υπό εμπάργκο την προηγούμενη ημέρα, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που το ζευγάρι δεν έχει κάνει φέτος, ούτε έχει δημοσιεύσει το οτιδήποτε στους επίσημους του λογαριασμούς… Γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των royal fans, καθώς πιστεύουν ότι το παλάτι και συγκεκριμένα ο William και η Kate δεν θα «δώσουν» στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα!

Την προηγούμενη χρονιά μοιράστηκαν μια αξιολάτρευτη φωτογραφία, με την Kate να τον σπρώχνει σε ένα καροτσάκι στο Windsor για να «σηματοδοτήσει» τα πέντε του χρόνια!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε τα προηγούμενα 5 χρόνια η οικογένεια:

Για τα πρώτα και τα δεύτερα γενέθλιά του, το ζευγάρι κυκλοφόρησε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι τους.

H εικόνα που κοινοποιήθηκε στα τρίτα γενέθλιά του παρουσίαζε τον νεαρό βασιλικό να καβαλάει το ποδήλατό του στο Παλάτι του Κένσινγκτον, λίγο πριν φύγει για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο.

Η φωτογραφία που ήταν αφιερωμένη στον τέταρτο χρόνο της ζωής του τραβήχτηκε σε μια παραλία στο Νόρφολκ.

Η φωτογραφία για τα πέμπτα γενέθλια του μικρού Louis μαζί με την Kate

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια περίοδος γεμάτη γεγονότα για τους Ουαλέζους και την οικογένειά τους, λόγω της διάγνωσης καρκίνου της Kate, η οποία ήρθε αφότου ο Βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε τη δική του διάγνωσή του στον κοινό, μόλις μερικές ημέρες προηγουμένως.

Ο William και η Kate πήραν χρόνο για να μοιραστούν με ευαισθησία την πληροφορία ότι η μελλοντική βασίλισσα έχει «χτυπηθεί» από τον καρκίνο, αφού βασικότερο μέλημα τους ήταν να δώσουν περιθώριο στα τρία τους παιδιά, ώστε να επεξεργαστούν τα νέα δεδομένα στην οικογένεια τους και μετά να αποκαλυφθεί η αλήθεια στον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ