Το Netflix αναγκάστηκε να κάνει μια ακόμα αποποίηση ευθυνών για την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν του «The Crown» και η πλατφόρμα δήλωσε ότι η νέα ιστορία, στην οποία η Elizabeth Debicki πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, είναι μια «φανταστική δραματοποίηση».

Το «The Crown» δέχτηκε αυστηρή κριτική ενώ παράλληλα η βασιλική οικογένεια θρηνεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ήρθε η ώρα για το Netflix να αναθεωρήσει (την αποποίηση ευθυνών) -για χάρη μιας οικογένειας και ενός έθνους που βιώνουν τη θλίψη τόσο πρόσφατα-, ως ένδειξη σεβασμού σε μια μονάρχη που υπηρέτησε τον λαό της με τόση υπευθυνότητα για 70 χρόνια, και για να διατηρήσει τη φήμη του στα μάτια των Βρετανών συνδρομητών της», ανέφερε το Netflix αρχικά.

the crown
«Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, αυτή η φανταστική δραματοποίηση αφηγείται την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της», αναφέρεται επίσης.

Το Netflix συνέχισε εξηγώντας στο Variety ότι «Το “The Crown” πάντα παρουσιάζονταν ως ένα δράμα βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα. Η πέμπτη σεζόν είναι μια φανταστική δραματοποίηση, που φαντάζεται τι θα μπορούσε να έχει συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής δεκαετίας για τη βασιλική οικογένεια, μια δεκαετία που έχει ήδη εξεταστεί και τεκμηριωθεί καλά από δημοσιογράφους, βιογράφους και ιστορικούς».

Το «The Crown» κάνει πρεμιέρα με την πέμπτη σεζόν στις 9 Νοεμβρίου και οι θαυμαστές της σειράς ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

Elizabeth Debicki: Η συγκλονιστική ομοιότητα της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νεα σεζόν του «The Crown»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ