Το 2023 ξεκίνησε δυναμικά και με πολλά πλάνα για την Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, ξεκινά μία νέα μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για την πολύτιμη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στην διαμόρφωση μελλοντικών ενηλίκων.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, με την ίδρυση του ιδρύματος «The Royal Foundation Centre for Early Childhood» το 2021, εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει την απαιτούμενη προσοχή της κοινωνίας στα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου, τα οποία φαίνεται πως σηματοδοτούν το μέλλον αυτής.

Kate Middleton
Κέιτ Μίντλετον

Σε επιστολή προς το κοινό, η 41χρονη ανακοίνωσε πως είναι αποφασισμένη με την νέα εκστρατεία της να επιφέρει την αλλαγή, προτρέποντας το κοινό να αναλάβει μαζί της δράση.

«Αυτή την εβδομάδα, είμαι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψω ότι το Royal Foundation Centre for Early Childhood θα ξεκινήσει μια νέα μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης, τονίζοντας την κρίσιμη σημασία που έχουν τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής μας στη διαμόρφωση των ενηλίκων που θα γίνουμε. Κατά τη διάρκεια της πρώιμης παιδικής μας ηλικίας, ο εγκέφαλός μας αναπτύσσεται με εκπληκτικό ρυθμό – γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής μας. 

Οι εμπειρίες, οι σχέσεις και το περιβάλλον μας σε αυτή τη νεαρή ηλικία, διαμορφώνουν την υπόλοιπη ζωή μας. Είναι μια περίοδος όπου θέτουμε τα θεμέλια για τη ζωή. Είναι η εποχή που μαθαίνουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας, να κατανοούμε τους άλλους και τον κόσμο στον οποίο ζούμε», σημείωσε μεταξύ άλλων η Κέιτ Μίντλετον.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ