Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν ένα προσωπικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο για να χαιρετήσει τα πλήθη που περίμεναν στην ουρά για αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα στο Westminister Hall.

O πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκε φωτογραφία του με το κοινό μέσα από το twitter , ενώ το λακωνικό μήνυμα εκείνου και της Κέιτ Μίντλετον συγκίνησε τους royal fans. «Σημαίνει πάρα πολλα που είστε όλοι εδώ», ανέφεραν μέσω twitter.

Το μήνυμά τους, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας. Αρκετοί, λοιπόν, έκαναν σχόλια στη δημοσίευσή τους και τόνισαν ότι το εν λόγω μήνυμα σημαίνει πολλά γι’ αυτούς.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε με τον πατέρα του για να χαιρετήσει το κοινό στο Λάμπεθ, μετά την επίσκεψή τους στην Αίθουσα Ειδικών Επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, όπου ευχαρίστησαν το προσωπικό της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης για το έργο τους κατά την περίοδο του πένθους και ενόψει της κηδείας της βασίλισσας τη Δευτέρα.

Κέιτ Μίντλετον

«Σημαίνει πάρα πολλά που είσαι κι εσύ εκεί», σημείωσε ένας, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Τι όμορφο μήνυμα. Η απλότητα το κάνει όμορφο». Πολλοί ακόμα άφησαν emojis με καρδιές και εκδήλωσαν την αγάπη τους για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο Γουίλιαμ ευχαρίστησε τον κόσμο που περίμενε στην ουρά για πολλές ώρες, ενώ μια γυναίκα από το κοινό του είπε: «Θα γίνεις λαμπρός βασιλιάς μια μέρα».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξομολογείται πώς η πομπή της βασίλισσας τού ξύπνησε μνήμες της Νταϊάνα

Η αστρολόγος της πριγκίπισσας Νταϊάνα κάνει τις δικές της προβλέψεις για την Κέιτ Μίντλετον

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ