Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη στην πρόσφατη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της, όπου τη συνόδευσαν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά και τα δύο παιδιά τους, Σάρλοτ και Τζορτζ.

Η Κέιτ ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σύνολό της, ωστόσο θεώρησε τελικά ότι δεν ήταν κατάλληλο καθώς ζεσταινόταν αρκετά, κάτι που ανέφερε στην Karen Anvil και την κόρη της, Rachel. «Η Κέιτ μιλούσε στην κόρη μου για τα ρούχα της και είπε πώς ζεσταινόταν πολύ. Είπε: “Πραγματικά δεν έπρεπε να το φορέσω αυτό.”».

Το μικρότερο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο πρίγκιπας Λούις δεν πήγε με τους γονείς του στην εκδήλωσή της με τα μεγαλύτερα αδέρφια του και έμεινε στο σπίτι.

κέιτ μίντλετον
Η Κέιτ μιλά με ένα μικρό παιδί

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το «παρών» στην ειδική εκδήλωση της πριγκίπισσας τηε Ουαλίας προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως ο βασιλιάς Κάρλος με την Καμίλα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά και η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον συμπεριλαμβανομένου του αδερφού της, Τζέιμς Μίντλετον.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ