Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την απόφασή τους α πομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα ζουν στις ΗΠΑ με τα δύο τους παιδιά, Άρτσι και Λίμπετ, αλλά έχουν επίσης μια κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Γουυίνδσορ, την οποία νοικιάζουν από τον βασιλιά Κάρολο.

Το σπίτι στο παρελθόν αποτελούνταν από πέντε ξεχωριστές κατοικίες -για όσους εργάζονταν στο κτήμα-, αλλά μετατράπηκε σε ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια το 2019 πριν μετακομίσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι το είχε παραχωρήσει στην ξαδέρφη του, την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρουκσμπανκ στο παρελθόν, αλλά πρόσφατα η κόρη του πρίγκιπα Άντριου μετακόμισε. Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε κοινοποιήσει εικόνες από το εν λόγω σπίτι, Πολύχρωμα μαξιλάρια και items σε κόκκινο χρώμα αλλά και μπλε υπήρχαν στον χώρο.

Μέγκαν Μαρκλ

Ένα άλλο στιγμιότυπο, εν τω μεταξύ, έδειχνε τον σύζυγο της Ευγενίας να κρατά το μωρό τους, August, σε ένα δωμάτιο με έναν άνετο καναπέ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στο σπίτι τον Απρίλιο του 2019, λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους Άρτσι κασι διατήρησαν το ακίνητο ως τη βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική το 2020.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ