Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» κυκλοφόρησε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου και τα αποσπάσματα που αφορούν τη βρετανική βασιλική οικογένεια, κάνουν το γύρο του πλανήτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του εκδοτικού οίκου, Penguin Random House, η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Πιο συγκεκριμένα σημειώνει τις υψηλότερες πωλήσεις που έχει σημειωθεί για μη λογοτεχνικό βιβλίο.

Πρίγκιπας Χάρι: Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η αυτοβιογραφία του «Spare»

Με το που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του βιβλίου, δύο εκατομμύρια αντίτυπα τυπώθηκαν στις ΗΠΑ και ακόμα τύπωνονται για επιπλέον αντίτυπα, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί σε 16 διαφορετικές γλώσσες καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Η Gina Centrello, η πρόεδρος και εκδότρια του οίκου Random House Group, είπε: «Ενώ πολλά βιβλία που αναφέρονται στη ζωή δημόσιων προσώπων μπορούν να καταταχθούν στην κατηγορία των απομνημονευμάτων των celebrities, το Spare δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία».

«Ευάλωτη και εγκάρδια, γενναία και οικεία, η ιστορία του Spare είναι ενός προσώπου που γνωρίζαμε ήδη, αλλά τώρα μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από τα δικά του λόγια», ανέφερε η Gina Centrello.

Σχετικά με τις φρενήρεις πωλήσεις του βιβλίου, τόνισε η Centrello: «Βλέποντας τις εξωφρενικές πωλήσεις των πρώτων ημερών οι αναγνώστες φαίνεται να συμφωνούν ότι το Spare είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί και ένα βιβλίο που είμαστε υπερήφανοι που δημοσιεύουμε!».

Ωστόσο το βιβλίο έχει διχάσει τους αναγνώστες του. Πολλοί επαινούν τον πρίγκιπα Χάρι για την ειλικρίνεια του ενώ άλλοι πιστεύουν αναφέρονται ανακρίβειες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ