Όπως ανακοίνωσαν τα Aνάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασιλική σύζυγος Καμίλα, επρόκειτο να επισκεφτεί τα West Midlands το πρωί της Τρίτης, κάτι που δυστυχώς ακύρωσε λόγω των έντονων συμπτωμάτων κρυολογήματος που την ταλαιπωρούσαν. Έπειτα, η ίδια έκανε τεστ κορονοϊού και βγήκε θετική.

Η 75χρονη, επρόκειτο να πραγματοποιήσει ένα σόλο ταξίδι στα West Midlands, και στη Σχολή Μπαλέτου Elmhurst για να γιορτάσει την 100η επέτειο της σχολής με φοιτητές, προσωπικό και αποφοίτους.

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα βγήκε θετική στον κορονοϊό

Η ίδια είχε επίσης προγραμματίσει να επισκεφτεί τη βιβλιοθήκη Southwater One στο Τέλφορντ. Φυσικά, οι επισκέψεις αυτές θα μεταφερθούν για το μέλλον. Η Καμίλα ακύρωσε την εμφάνισή της σε εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα αυτή την εβδομάδα – συμπεριλαμβανομένου του εορτασμού της μετατροπής του Μίλτον Κέινς σε πόλη.

Σε ανακοίνωσή τους, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν: «Αφού την ταλαιπωρούσαν τα συμπτώματα κρυολογήματος, η Αυτού Μεγαλειότητα βρέθηκε θετική στον ιό Covid. Ως εκ τούτου ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της για αυτήν την εβδομάδα και ζητά την ειλικρινή της συγγνώμη σε όσους επρόκειτο να παρευρεθούν σε αυτές».

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν την Πέμπτη όταν επισκέφτηκε το Storm Family Centre, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει επιζώντες ενδοοικογενειακής κακοποίησης στο νότιο Λονδίνο, μια εμπειρία που περιέγραψε ως προνόμιο και τιμή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ