Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο πρίγκιπας Νικόλαος συμπλήρωσαν 9 χρόνια έγγαμου βίου. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της 25ης Αυγούστου του 2010 στο Πόρτο Χέλι. Μάλιστα ο πρίγκιπας Νικόλαος είχε φτάσει δια θαλάσσης στην εκκλησία ενώ η Τατιάνα με μία ανθοστολισμένη άμαξα. Το πανέμορφο νυφικό της Τατιάνα Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του γαμπρού, Νάσος Θανόπουλος. Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών

Με την αφορμή της επετείου τους, η Τατιάνα Μπλάτνικ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους θέλοντας να ευχηθεί στον σύζυγό της και μέσα από τα social media.

“9 years ago we embarked on an amazing adventure together … Thank you for always standing by my side – happy anniversary @skylightchaser ? ?? ? #timeflies #happydays #grateful #greece #spetses”, έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα κάτω από την φωτογραφία τους.

“Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μια εκπληκτική περιπέτεια μαζί… σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου, χαρούμενη μας επέτειο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ