Η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, και ο τεσσάρων ετών πρίγκιπας Λούις, απαθανατίστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων την ώρα που λάμβαναν τα πιο γλυκά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας βγήκαν μαζί με τους γονείς τους, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τον αδερφό τους, πρίγκιπα Τζορτζ, αφού παρακολούθησαν τη λειτουργία της ημέρας των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ που διοργάνωσε ο βασιλιάς Κάρολος.

Τα δώρα που έλαβαν η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Λούις και ο πρίγκιπας Τζόρτζ από τους βασιλικούς θαυμαστές

Ο πρίγκιπας Λούις απαθανατίστηκε καθώς κρατούσε ένα δώρο από κάποιον θαυμαστή, το οποίο ήταν ένα κόκκινο λούτρινο που φοράει ένα γούνινο καπέλο του Άη Βασίλη. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να κρατά το δικό της δώρο που έμοιαζε πολύ με αυτό του αδελφού της. Φυσικά, δώρο έλαβε και ο 9χρονος Τζόρτζ.

Getty Images

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η μέρα των Χριστουγέννων ήταν ξεχωριστή για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, αφού είναι γνωστό ότι αγαπούν τις οικογενειακές μαζώξεις και γιορτές.

Στο βασιλικό περίπατο συμμετείχαν ακόμα ο κόμης και η κοντέσσα του Γουέσεξ μαζί με την κόρη τους,τη 19χρονη Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ,και τον 15χρονο Τζέιμς,οι οποίοι προσκλήθηκαν να ακολουθήσουν τον βασιλιά Κάρολο στο Νόρφολκ για τα Χριστούγεννα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ