Στην απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να μετακομίσει με την οικογένειά του στον Καναδά, αναφέρθηκε ο καλός του φίλος, Nacho Fiqueras. Μιλώντας στo ντοκιμαντέρ του ABC «Royal Divide: Harry, Meghan και The Crown», ο Νacho ανέφερε: «Μίλησα με τον Χαρί λίγες ημέρες πριν. Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από όλα αυτά που του έχουν συμβεί. Θέλει να ζήσει μία κανονική ζωή, όσο κανονική μπορεί να είναι η ζωή του. Γιατί όταν υπάρχουν χιλιάδες παπαράτσι έξω από το σπίτι σου στον Καναδά και περιμένουν μία φωτογραφία σου, αυτό δεν είναι και πολύ νορμάλ!».

Ο παίκτης του πόλο με καταγωγή από την Αργεντινή, τόνισε ότι αυτό που συνέβη στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στη Βόρεια Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο.  «Προστατεύτει την οικογένειά του, τη σύζυγό του και το παιδί του. Ο ίδιος ήταν γιος της γυναίκας που υπέφερε από την επίθεση των παπαράτσι και αδιαμφισβήτητα, δεν θέλει να συμβεί το ίδιο στην οικογένειά του», δήλωσε ο Νacho Fiqueras.

O Nacho Fiqueras

Ο Χάρι, 35 ετών και ο Nacho, 42 ετών, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρονιά και πολλοί πιστεύουν ότι ο Αργεντίνος παίκτης του πόλο ήταν από τους πρώτους που είδαν τον νεογέννητο Άρτσι, που σήμερα είναι 8 μηνών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ