Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βίωσαν μια αναπάντεχη στεναχώρια, καθώς ο δάσκαλος της Σάρλοτ και του Τζορτζ συνελήφθη!

Τα παιδιά του βασιλικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, φοιτούσαν και οι δύο στο σχολείο μέχρι τις αρχές του έτους, όταν μεταφέρθηκαν στο σχολείο Lambrook κοντά στο Άσκοτ.

Ωστοσο, αποκαλύφθηκε ότι ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του σχολείου, ομολόγησε την ενοχή του για αδικήματα εκμετάλλευσης παιδιών. Σημειωτέον, οι κατηγορίες δεν αφορούν παιδιά του εν λόγω σχολείου, ενώ ο συγκεκριμένος δάσκαλος προσλήφθηκε τον Σεπτέμβριο, με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ να μην φοιτούν πλέον εκεί.

Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με τη MailOnline, το σχολείο ανέφερε με ένα email στους γονείς ότι ο δάσκαλος αυτός (Μάθιου Σμιθ) αποχώρησε αμέσως μετά την παραδοχή της ενοχής του. Ο Σμιθ ομολόγησε την ενοχή του για διανομή απρεπών εικόνων παιδιών και υποκίνηση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακρόαση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διευθυντές σχολείων είπαν στους γονείς: «Δεν υποτιμούμε ούτε λεπτό τη συγκλονιστική και βαθιά ανησυχητική φύση αυτής της είδησης. Εστιάζουμε στους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους μας. Θα χρειαστεί να συνεργαστούμε για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των παιδιών με τρόπο κατάλληλο. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να πείτε στο παιδί σας και θέλετε περαιτέρω καθοδήγηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε από τα μέλη της ηγετικής μας ομάδας».

main photo: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ