Ο βασιλιάς Κάρολος είχε μια δύσκολη χρονιά λόγω της απώλειας της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022. Ωστόσο, ο μονάρχης βιώνει τώρα μια ακόμα απώλεια συγγενικού του προσώπου.

Ο πρώτος του ξάδερφος Μαξιμιλιανός, Μαργκράβου της Βάδης έφυγε από τη ζωή. Ο Μαξιμιλιανός ήταν royal από την γερμανική βασιλική οικογένεια, η οποία διαλύθηκε το 1918. Ήταν επικεφαλής του Οίκου της Βάδης, που χρονολογείται από το 1074 και είχε συγγένεια με τον βασιλιά Κάρολο μέσω της μητέρας του, πριγκίπισσας Θεοδώρας, η οποία ήταν η αδερφή του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο Οίκος της Βάδης έδωσε το «παρών» στην κρατική κηδεία της μητέρας του βασιλιά Καρόλου, αν και ήταν η Αρχιδούκισσα Βαλερί της Αυστρίας που εκπροσώπησε τον Μαργράβο στην εκδήλωση, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο τους Μπέρνχαρντ, που τον διαδέχθηκε τώρα, και τη σύζυγό του Στεφανί.

βασιλιάς κάρολος βασιλική οικογένεια
Αριστερά ο Μαξιμιλιανός / Getty Images
Η χρονιά του 2022 ήταν αναμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά για τη βασιλική οικογένεια καθώς έχασε τη βασίλισσα στις 8 Σεπτεμβρίου, μετά από βαθιά γεράματα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα, ήταν στο πλευρό της μητέρας τους όταν πέθανε, όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Σόφι Γουέσεξ οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το Μπαλμόραλ τη στιγμή που πέθανε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ