Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έχουν βιώσει μία περίοδο αρκετά δύσκολη που χαρακτηρίζεται από τεράστια θλίψη για την απώλεια της βασίλισσας και μεγάλες αλλαγές.

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, το βασιλικό ζεύγος κληρονόμησε νέους πριγκιπικούς τίτλους από τον βασιλιά Κάρολο. Μέχρι πριν λίγο καιρό, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ήταν “ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ”. Τώρα, οι νέοι επίσημοι τίτλοι τους είναι “ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι νέοι τίτλοι περιλαμβάνουν μία σειρά από νέες ευθύνες και βασιλικά καθήκοντα.

Ο νέος τίτλος της Κέιτ

Μετά την πρώτη τηλεοπτική ομιλία του Καρόλου, ο εγγονός της βασίλισσας, πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ, απέκτησαν νέους υψηλούς τίτλους.

Getty Images/Ideal Image

“Σήμερα, είμαι περήφανος που έστεψα τον Γούιλιαμ, πρίγκιπα της Ουαλίας, μίας χώρας της οποίας τον τίτλο είχα τόσο μεγάλο προνόμιο να φέρω για τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου. Με την Κάθριν δίπλα του, ο νέος μας πρίγκιπας και η νέα μας πριγκίπισσα, ξέρω ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να βοηθούν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο.”

O νέος ρόλος

Ως διάδοχος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του έχουν φυσικά κληρονομήσει μια σειρά από σημαντικές ευθύνες, με τους νέους βασιλικούς τίτλους τους.

Εκτός από τις επερχόμενες διεθνείς περιοδείες, η Κέιτ αναμένεται να συμμετάσχει σε έναν μεγάλο αριθμό βασιλικών εμφανίσεων.

Η βασιλική συντάκτρια του HELLO!, Emily Nash είπε: “Η Κέιτ, έχει αναλάβει τον ανώτατο ρόλο της. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ψυχική υγεία των ανθρώπων όπως έκανε για πολύ καιρό, και να εκπροσωπεί τη μοναρχία και το Ηνωμένο Βασίλειο σε επισκέψεις στο εξωτερικό.”

Στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε στο Γουίνδσορ για να ευχαριστήσει τους εθελοντές και το επιχειρησιακό προσωπικό που συμμετείχαν στην μεγαλοπρεπή κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας και βοήθησαν να βγει εις πέρας ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Getty Images/Ideal Image

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στην Ουαλία μετά την κρατική κηδεία της μονάρχη στις 19 Σεπτεμβρίου.

Επιστρέφοντας στις ρίζες του, το δίδυμο ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ουαλία στο Holyhead, όπου επισκέφτηκαν τον τοπικό σταθμό RNLI Lifeboat Station με το πλήρωμα και τους εθελοντές.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ