Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, έχει τους δικούς της βασιλικούς θαυμαστές. Πολλοί, λοιπόν, αναρωτιούνται πότε θα την δουν να φορά την πρώτη της τιάρα.

Υπάρχει περίπτωση η πρώτη φορά που θα δούμε την πριγκίπισσα Σάρλοτ να φοράει τιάρα να είναι την ημέρα του γάμου της. Αν και δεν υπάρχουν σκληροί κανόνες, η πλειοψηφία των βασιλικών γυναικών δεν φορούν τιάρα μέχρι την τελετή του γάμου τους – συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ και της Μέγκαν Μαρκλ. Πρέπει, φυσικά, να σημειωθεί ότι και οι δύο Δούκισσες κληρονόμησαν τους τίτλους τους και δεν γεννήθηκαν στη βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τους γονείς της

Όμως, η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία γεννήθηκε ως βασιλικό μέλος, δεν εθεάθη να φοράει τιάρα μέχρι τον γάμο της τον Οκτώβριο του 2018. Το ίδιο συνέβη και με την πριγκίπισσα Βεατρίκη, που ακολούθησε το παράδειγμά της όταν παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020.

Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ της Σάρλοτ και των προαναφερθέντων! Η Σάρλοτ είναι ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, οπότε ίσως ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξαν η πριγκίπισσα Άννα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα που φορούσαν και οι δύο τιάρες πριν από τους γάμους τους.

Η Άννα φόρεσε για πρώτη φορά τιάρα στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και ξανά για τη φωτογραφία των 21ων γενεθλίων της. Αυτή μπορεί να είναι μια παράδοση που θα ακολουθήσει η Σάρλοτ, επιλέγοντας να κάνει το ντεμπούτο της με τιάρα σε ένα πορτρέτο για να τιμήσει μια σημαντική στιγμή, όπως τα 18 ή τα 21 της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ