Ο βασιλιάς Κάρολος, την Παρασκευή, απένειμε στον πρίγκιπα Έντουαρντ και τη Σόφι Γουέσεξ τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Εδιμβούργου, σύμφωνα με τις επιθυμίες των εκλιπόντων γονιών του. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι σκοπεύει να απονείμει έναν τίτλο στη μοναδική του εγγονή, την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στη σειρά για τον θρόνο, είναι επί του παρόντος η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας. Στην επτάχρονη, όμως,  θα μπορούσε να δοθεί άλλος τίτλος.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η Σάρλοτ θα μπορούσε να είχε γίνει Δούκισσα του Εδιμβούργου, με την ίδια να ακολουθεί τα βήματα της εκλιπούσας προγιαγιάς της. Η βασίλισσα κατείχε προηγουμένως τον τίτλο αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Σάρλοτ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο, αλλά αυτό θα συμβεί πλέον μόνο μετά τον θάνατο του Έντουαρντ και της Σόφι. Ένας άλλος τίτλος που μπορεί να πάρει η Σαρλότ είναι αυτός της βασιλικής πριγκίπισσας, που παραδοσιακά προορίζεται για τη μεγαλύτερη κόρη του μονάρχη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ