Η περιουσία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει αποτελέσει για χρόνια αντικείμενο συζήτησης. Ακίνητα, κτήματα, κειμήλια και ανεκτίμητα κοσμήματα περνούν από γενιά σε γενιά.

Το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι η μοναδική κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, τη θέτει σε προνομιακή θέση σε σχέση με τα αδέρφια της, καθώς θα είναι εκείνη που αναμένεται να κληρονομήσει πολλά και αμύθητης αξίας κοσμήματα που ανήκαν στην προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και στη γιαγιά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Θα κληρονομήσει ένα κόσμημα που ανήκε στη γιαγιά της πριγκίπισσα Νταϊάνα

‘Ενα από αυτά τα κοσμήματα, είναι η εμβληματική Spencer τιάρα που ανήκε στην γιαγιά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Την είχε κληρονομήσει η αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας από τον πατέρα της, Τζον Σπένσερ, στα μέσα της δεκαετίας του 70′. Εκτέθηκε στο Λονδίνο το 2022 όπου και θεωρήθηκε βέβαιο ότι θα περάσει στα χέρια της Σάρλοτ.

O πρίγκιπας Λούις και η πριγκίπισσα Σάρλοτ/Getty Images)

H πριγκίπισσα Σάρλοτ αναμένεται να παραστεί μαζί με τα δύο αδέρφια της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και τον πρίγκιπα Λούις, στη στέψη του παππού τους, πρίγκιπα Κάρολο, στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Westminster. Αν και ο πρίγκιπας Λούις είναι μικρούλης για να παραστεί σε μία τέτοια περίσταση, 4 ετών, αναμένεται να γίνει μία εξαίρεση και τελικά να δώσει το παρών στην τελετή της στέψης που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Και τα τρία αδέρφια αναμένεται να δώσουν το παρών και στη συναυλία που θα λάβει χώρα, ενόψει της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ