Σε νέα εγχείρηση υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό την Παρασκευή (8/10) στην Νότια Αφρική.

Αντιπρόσωπος του παλατιού αναφέρει ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν εισήχθη στο νοσοκομείο για την τελευταία της εγχείρηση προτού επιστρέψει στο Μονακό.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη πριγκίπισσα έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις από τον περασμένο Μάιο, μετά από μια μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα που κόλλησε εκεί κατά την περίοδο που βρισκόταν για τις ανάγκες του ιδρύματος που διατηρεί.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση του ιδρύματος “Η αυτού υψηλότητά της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό θα τεθεί υπό γενική αναισθησία για την τελική της επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Το ίδρυμα εύχεται στην πριγκίπισσα του Μονακό τα καλύτερα για την τελευταία της αυτή επέμβαση και τη διαδικασία ανάρρωσής της.”

Η ίδια βέβαια προσπάθησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτησή της στο instagram που τη δείχνει να χαμογελά μπροστά από ένα βιβλίο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έκανε δηλώσεις στο RMC radio σχετικά με την υγεία της συζύγου του.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν “βρίσκεται ακόμα στη Νότια Αφρική, αλλά θα επιστρέψει πολύ σύντομα, πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε λίγες μέρες». Πρόσθεσε ότι “είναι καλύτερα, αν και ήταν πολύ περίπλοκο γι ‘αυτήν επειδή αντιμετώπισε διαφορετικά προβλήματα”.

Τέλος είπε πως περιμένει να επανενωθεί η πριγκίπισσα μαζί του και με τα 6χρονα διδύμων τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, “πολύ σύντομα”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ