Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται ότι έμοιαζε αισθητά στην γιαγιά της, Σίνθια, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1972. Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είδαν το πορτρέτο της γιαγιάς της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, το οποίο μοιράστηκε ο αδερφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, και ως πιστοί royal fans ενθουσιάστηκαν.

«Η γιαγιά μου, η Σίνθια (Σπένσερ), ζωγραφισμένη από τον Σάρτζεντ το 1919. Πέθανε πριν από 50 χρόνια και ήταν πολύ αγαπητή και αξιοσέβαστη», έγραψε ο Τσαρλς Σπένσερ. Τη δημοσίευσή του σχολίασαν οι θαυμαστές της Πριγκίπισσας και επισήμαναν ότι η ομοιότητα είναι μεγάλη.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Ουάου, μοιάζει πάρα πολύ με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Πανεμορφη», έγραψε ένας και ένας άλλος ανέφερε: «Της έμοιαζε». «Μεγάλη ομοιότητα με την αγαπημένη μας Πριγκίπισσα», τόνισε ένας ακόμα royal fan.

Για πολλούς αν και έχει φύγει από τη ζωή -σε ηλικία μόλις 36 χρόνων το 1997-, παραμένει η αγαπημένη τους Πριγκίπισσα. Μάλιστα, σε λίγο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για εκείνη το οποίο φέρει τον τίτλο «The Princess» και θα το δούμε στην HBO. Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην ταραχώδη ζωή της.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτέλεσε μια περσόνα που κατάφερε να σπάσει τους κανόνες του βασιλικού κόσμου, ενώ μάλιστα είναι μια από τις πιο φωτογραφημένες προσωπικότητες παγκοσμίως, μαζί με άλλους διάσημους ανθρώπους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ