Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν τρία μικρά παιδιά

Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι γνωστή για την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία της, όμως υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που ξέρει πώς να την κάνει να χάνει την ψυχραιμία της.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν τρία μικρά παιδιά
Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν τρία μικρά παιδιά

Μιλώντας αποκλειστικά στο HELLO!, η Ντέμπι Φρανκ, διάσημη αστρολόγος και στενή έμπιστη φίλη της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, αποκάλυψε πως ο μικρός ο Λούις είναι το μόνο άτομο που μπορεί να κάνει τη μητέρα του να «χάσει την ψυχραιμία της».

Η Debbie εμβάθυνε στον γενέθλιο χάρτη του νεαρού πρίγκιπα, ο οποίος γίνεται έξι την Τρίτη, και είπε για τον αυθάδη μαθητή: «Αναμφισβήτητα, ο αποφασιστικός Άρης του Λούις στον Αιγόκερω, προκαλεί μια εριστική ατμόσφαιρα με τον Ήλιο της Kate που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο

Πριγκίπισσα Κέιτ: Το μέλος της οικογένειας της που την κάνει «να χάνει την ψυχραιμία της»

Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να την κάνει να χάσει την ψυχραιμία της! Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι πολύ πειθαρχημένη και το να δαμάσει το μικρό της τίγρη είναι μια πρόκληση για εκείνη.»

Πριγκίπισσα Κέιτ: Το μέλος της οικογένειας της που την κάνει  «να χάνει την ψυχραιμία της»
Πριγκίπισσα Κέιτ: Το μέλος της οικογένειας της που την κάνει «να χάνει την ψυχραιμία της»

Ο Λούις, ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, αγαπιέται πολύ από τους βασιλικούς παρατηρητές και το ευρύτερο κοινό. Είναι γνωστός για τις συχνά σκανδαλώδεις αυθόρμητες κινήσεις του, είτε τραβάει τα μούτρα σε μια μεγάλης κλίμακας οικογενειακή εκδήλωση είτε κοιτάζει ελαφρώς δυσαρεστημέμνος στο Trooping the Color όταν ο θόρυβος από το στρατιωτικό άγημα γίνεται λίγο υπερβολικός.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Το μέλος της οικογένειας της που την κάνει «να χάνει την ψυχραιμία της»

Περιγράφοντας τον Λούις ως μια «ανάσα καθαρού αέρα» που «παρέχει ελαφριά χαλαρότητα από την άκαμπτη και σταθερή βασιλική σύνθεση», η Ντέμπι είπε: «Είναι τόσο συναρπαστικός, παιχνιδιάρης, ζωηρός και απόλυτα ο εαυτός του, που ο κόσμος τον ερωτεύεται για τις σκανδαλιές του σαν αυλικός τρεχαλάλης. Είναι εγγυησημένο ότι θα φέρει το χαμόγελο σε όλους, παρόλο που τον βλέπουν συχνά να διαφωνεί δημόσια με τους γονείς του σε βασιλικές εκδηλώσεις.

«Διαθέτει τρυφερό και στοργικό χαρακτήρα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, τον Καρκίνο στον ακίωμα του Ascendant και τη Σελήνη στο Λιοντάρι. Είναι ο άνθρωπος που κερδίζει εύκολα την εύνοια του κόσμου, παρόλο που σπάει τους βασιλικούς κανόνες. Αξιαγάπητος και συναρπαστικός, τον συγχωρούν εύκολα, ενώ η ελκυστική του προσωπικότητα μαγνητίζει την προσοχή.»

Η Debbie σημείωσε επίσης ότι ο νεαρός βασιλικός, ο οποίος είναι τέταρτος στη σειρά για τον θρόνο, είναι «απρόθυμος να ακολουθήσει το ρεύμα» και «του αρέσει να ταράζει τα νερά».

«Ο Λούις είναι γεννημένος να είναι ξεχωριστός», σημειώνει. «Ο αστρολογικός του χάρτης δεν έχει το συνηθισμένο αποτύπωμα που συνδέεται με τον σταθερό και συνετό Ταύρο. Οι ιδιότητες του Ταύρου στον Λούις επισκιάζονται από τον Ουρανό, τον πλανήτη του άτακτου παιδιού, ο οποίος βρισκόταν κοντά στον Ήλιο του όταν γεννήθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το πλήθος (στην προκειμένη περίπτωση το βασιλικό πρωτόκολλο). Είναι πιθανό να ταράξει τα νερά, να δημιουργήσει λίγη φασαρία και αναστάτωση.»

Ο μικρότερος γιος του William και της Kate κλείνει τα έξι του χρόνια την Τρίτη. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν το Κενσινγκτον θα δημοσιεύσει μια νέα φωτογραφία του Louis για να τιμήσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα, όπως συνηθίζουν, καθώς η Πριγκίπισσα Kate διατηρεί χαμηλό προφίλ και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για καρκίνο.

Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα η οικογένεια θα γιορτάσει ιδιωτικά στο σπίτι τους στο Windsor, το Adelaide Cottage, και ο Louis θα απολαύσει τούρτα και δώρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ